Gülsan Metal
birsan alüminyum

MHP'li O İsimler Başkan Yardımcısı Oldu!

Siyaset 04.04.2024 - 21:14, Güncelleme: 04.04.2024 - 21:14
 

MHP'li O İsimler Başkan Yardımcısı Oldu!

MHP'li O İsimler Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası'nda Başkan Yardımcısı Oldular.
Seçimlerin ardından ise AK Parti'nin kazandığı 9 ilçede MHP'li isimler belediye başkan yardımcısı olarak görev alacaklar. MHP'li isimler, Başiskele, Çayırova, Darıca, Dilovası, Gebze, Gölcük, Kandıra, Kartepe ve Körfez ilçelerinde belediye başkan yardımcısı olarak atanacak. İşte MHP'den belediye başkan yardımcısı olan  o isimler ve ilçeleri: BAŞİSKELE Halit Bayhan (Belediye Başkan Yardımcısı) ÇAYIROVA Ercan Aslan (Belediye Başkan Yardımcısı) DARICA Kenan Paltacı (Belediye Başkan Yardımcısı) DİLOVASI Cihan Sevinç (Belediye Başkan Yardımcısı) GEBZE Şener Akın (Belediye Başkan Yardımcısı) GÖLCÜK Samet Sırma (Belediye Başkan Yardımcısı) KANDIRA Abdulkadir Köksal (Belediye Başkan Yardımcısı) KARTEPE Enes Emengen (Belediye Başkan Yardımcısı) KÖRFEZ Ahmet Erdemiş (Belediye Başkan Yardımcısı)
MHP'li O İsimler Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası'nda Başkan Yardımcısı Oldular.

Seçimlerin ardından ise AK Parti'nin kazandığı 9 ilçede MHP'li isimler belediye başkan yardımcısı olarak görev alacaklar.

MHP'li isimler, Başiskele, Çayırova, Darıca, Dilovası, Gebze, Gölcük, Kandıra, Kartepe ve Körfez ilçelerinde belediye başkan yardımcısı olarak atanacak. İşte MHP'den belediye başkan yardımcısı olan  o isimler ve ilçeleri:

BAŞİSKELE

Halit Bayhan (Belediye Başkan Yardımcısı)

ÇAYIROVA

Ercan Aslan (Belediye Başkan Yardımcısı)
DARICA

Kenan Paltacı (Belediye Başkan Yardımcısı)

DİLOVASI

Cihan Sevinç (Belediye Başkan Yardımcısı)

GEBZE

Şener Akın (Belediye Başkan Yardımcısı)

GÖLCÜK

Samet Sırma (Belediye Başkan Yardımcısı)

KANDIRA

Abdulkadir Köksal (Belediye Başkan Yardımcısı)

KARTEPE

Enes Emengen (Belediye Başkan Yardımcısı)

KÖRFEZ

Ahmet Erdemiş (Belediye Başkan Yardımcısı)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.