Gülsan Metal
birsan alüminyum

Ana ile yavru vatana uzay merceği!

Türkiye 12.03.2024 - 17:38, Güncelleme: 12.03.2024 - 17:38
 

Ana ile yavru vatana uzay merceği!

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, sosyal medya hesabından uzaydan çektiği KKTC fotoğraflarını paylaştı.ANKARA (İGFA) - Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) uzaydan çektiği fotoğraflarını paylaştı. https://twitter.com/TURKastro/status/1767528454960906744 "Uzayın derinliklerinden bakıldığında bile birbirimize bu kadar yakınız!…" ifadesini kullanan Gezeravcı, paylaşımında, "Sarsılmaz bir bağla kaderleri birbirine bağlı, ana vatan Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ebedi birlikteliğinin uzaya yansıması…" dedi. İşte ana vatan ile yavru vatanın uzaya yansıması:

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, sosyal medya hesabından uzaydan çektiği KKTC fotoğraflarını paylaştı.

ANKARA (İGFA) - Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) uzaydan çektiği fotoğraflarını paylaştı.

https://twitter.com/TURKastro/status/1767528454960906744

"Uzayın derinliklerinden bakıldığında bile birbirimize bu kadar yakınız!…" ifadesini kullanan Gezeravcı, paylaşımında, "Sarsılmaz bir bağla kaderleri birbirine bağlı, ana vatan Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ebedi birlikteliğinin uzaya yansıması…" dedi.

İşte ana vatan ile yavru vatanın uzaya yansıması:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.