Gülsan Metal
birsan alüminyum

Saadet Partisi, Gebze'yi iftar yemeğinde buluşturdu

Siyaset 19.03.2024 - 12:40, Güncelleme: 19.03.2024 - 12:40
 

Saadet Partisi, Gebze'yi iftar yemeğinde buluşturdu

Saadet Partisi, Gebze'yi iftar yemeğinde buluşturdu Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatının geleneksel hale getirdiği iftar programı büyük ilgi gördü. Çok sayıda siyasi parti temsilcisi, STK Başkanı ve yönetici iftara katıldı.
 Elmas Düğün Salonu’nda gerçekleşen iftar programı Kur’an-ı Kerim okunması ile başladı. İftar programında ilk konuşmayı Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Erkan Vural yaptı. Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu ifade eden Vural, programa katılımın kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek katılan herkese teşekkür etti. Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel ise konuşmasına Kocaeli büyükşehir belediye başkan adayı ve farklı partilerden başkan ve yöneticiler ile STK’lardan katılımcılara teşekkür ederek başladı. Türel, “Gebze’nin arzu ettiği hizmetleri yapabilmek adına sahadayız ve tüm vatandaşlarımızı dinliyoruz. Ümitsizliğin ve umutsuzluğun zirve yaptığı bir dönemdeyiz. Genç ve tecrübeli olmamızın yanı sıra geçmişte önemli hizmetler yapan tecrübeli büyüklerimizin de yanımızda olması vatandaşları mutlu ediyor. İnşallah 1 Nisan itibarı ile huzur ve barış ortamını inşa edeceğimiz bir Gebze olacak. 31 Mart akşamına kadar gece-gündüz demeden her bir insanımıza ulaşacak, Gebze’de 1994 ruhunu belediyecilikte hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.   TÜM TÜRİYE’YE ÖRNEK OLACAK Saadet Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nurettin Çelik ise kendisinin de köylü olduğunu ifade ederek, köylerin bitmiş halde olduğuna dikkat çekti. Çelik, “İnşallah şu kurduğumuz birliktelik Kocaeli’den başlayarak Türkiye’ye örnek olacaktır” dedi. Toplumun tüm kesimlerinin şikayetçi olduğunu da ifade eden Nurettin Çelik, “Buna rağmen sandıktan bunlar nasıl çıkıyor anlamıyorum” diye konuştu. Bugün yaşanan sıkıntıları yine siyasetçilerin düzelteceğini de ifade eden Çelik; “Bunu dışarıdan birileri gelip düzeltemez, Kocaeli’de yaşayan 2 milyon yüz bin vatandaşımız bize göre hepsi eşit vatandaştır. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 32 milyar bütçesi var ve her şey israf ediliyor. Biz göreve geldiğimizde sadece bir kalemde 9 milyon tasarruf sağlayacak projemiz var ve bunu üniversite öğrencilerine burs olarak vereceğiz” diye konuştu. Gebze Duraklı Köyündeki arazisine yirmi yıldır ev yapamadığını da söyleyen Nurettin Çelik; “20 yıldır imar sorununu bitiremediler. Benim gibi sorun yaşayan birçok köylü var, kimse bir şey diyemiyor ve diyeni de tehdit ediyorlar” diye konuştu.                            
Saadet Partisi, Gebze'yi iftar yemeğinde buluşturdu Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatının geleneksel hale getirdiği iftar programı büyük ilgi gördü. Çok sayıda siyasi parti temsilcisi, STK Başkanı ve yönetici iftara katıldı.
 Elmas Düğün Salonu’nda gerçekleşen iftar programı Kur’an-ı Kerim okunması ile başladı. İftar programında ilk konuşmayı Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Erkan Vural yaptı. Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu ifade eden Vural, programa katılımın kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek katılan herkese teşekkür etti. Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel ise konuşmasına Kocaeli büyükşehir belediye başkan adayı ve farklı partilerden başkan ve yöneticiler ile STK’lardan katılımcılara teşekkür ederek başladı. Türel, “Gebze’nin arzu ettiği hizmetleri yapabilmek adına sahadayız ve tüm vatandaşlarımızı dinliyoruz. Ümitsizliğin ve umutsuzluğun zirve yaptığı bir dönemdeyiz. Genç ve tecrübeli olmamızın yanı sıra geçmişte önemli hizmetler yapan tecrübeli büyüklerimizin de yanımızda olması vatandaşları mutlu ediyor. İnşallah 1 Nisan itibarı ile huzur ve barış ortamını inşa edeceğimiz bir Gebze olacak. 31 Mart akşamına kadar gece-gündüz demeden her bir insanımıza ulaşacak, Gebze’de 1994 ruhunu belediyecilikte hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.
 
TÜM TÜRİYE’YE ÖRNEK OLACAK
Saadet Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nurettin Çelik ise kendisinin de köylü olduğunu ifade ederek, köylerin bitmiş halde olduğuna dikkat çekti. Çelik, “İnşallah şu kurduğumuz birliktelik Kocaeli’den başlayarak Türkiye’ye örnek olacaktır” dedi. Toplumun tüm kesimlerinin şikayetçi olduğunu da ifade eden Nurettin Çelik, “Buna rağmen sandıktan bunlar nasıl çıkıyor anlamıyorum” diye konuştu. Bugün yaşanan sıkıntıları yine siyasetçilerin düzelteceğini de ifade eden Çelik; “Bunu dışarıdan birileri gelip düzeltemez, Kocaeli’de yaşayan 2 milyon yüz bin vatandaşımız bize göre hepsi eşit vatandaştır. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 32 milyar bütçesi var ve her şey israf ediliyor. Biz göreve geldiğimizde sadece bir kalemde 9 milyon tasarruf sağlayacak projemiz var ve bunu üniversite öğrencilerine burs olarak vereceğiz” diye konuştu. Gebze Duraklı Köyündeki arazisine yirmi yıldır ev yapamadığını da söyleyen Nurettin Çelik; “20 yıldır imar sorununu bitiremediler. Benim gibi sorun yaşayan birçok köylü var, kimse bir şey diyemiyor ve diyeni de tehdit ediyorlar” diye konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.