Gülsan Metal
birsan alüminyum

YENİDEN REFAH BÜYÜKŞEHİR ADAYI AYDAL GEBZE’DE HALKLA KUCAKLAŞTI

Siyaset 19.03.2024 - 13:04, Güncelleme: 19.03.2024 - 13:44
 

YENİDEN REFAH BÜYÜKŞEHİR ADAYI AYDAL GEBZE’DE HALKLA KUCAKLAŞTI

Yeniden Refah Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Prof. Dr. Doğan Aydal ve Gebze Belediye Başkanı Adayı Kamil Ergün Gebze esnaf ve vatandaşla buluştu.
Yeniden Refah Partisi Gebze Seçim çalışmaları kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Prof. Dr. Doğan Aydal, Gebze Belediye Başkanı Adayı Kamil Ergün, MKYK Üyesi Süleyman Kabaca , İl Başkanı  Ali Taştan, İlçe Başkanı Engin Kılıç ve meclis üyesi adayları ile birlikte esnafı ziyaret edildi, vatandaşla bir araya gelindi. Esnaf ziyareti sonrasında Gebze Meydan'da üye standı ziyaret edildi.   Aydal vatandaşlara seçim beyannamesi olan kitapçığı verdi. Aydal Vatandaşlara önce okuyun projelerimizi görün sonra kararınızı verirsiniz derken yolda karşılaştığı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.  
Yeniden Refah Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Prof. Dr. Doğan Aydal ve Gebze Belediye Başkanı Adayı Kamil Ergün Gebze esnaf ve vatandaşla buluştu.

Yeniden Refah Partisi Gebze Seçim çalışmaları kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Prof. Dr. Doğan Aydal, Gebze Belediye Başkanı Adayı Kamil Ergün, MKYK Üyesi Süleyman Kabaca , İl Başkanı  Ali Taştan, İlçe Başkanı Engin Kılıç ve meclis üyesi adayları ile birlikte esnafı ziyaret edildi, vatandaşla bir araya gelindi. Esnaf ziyareti sonrasında Gebze Meydan'da üye standı ziyaret edildi.

 

Aydal vatandaşlara seçim beyannamesi olan kitapçığı verdi. Aydal Vatandaşlara önce okuyun projelerimizi görün sonra kararınızı verirsiniz derken yolda karşılaştığı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.