birsan alüminyum

Derbide gülen taraf Karamürselspor-Gebzespor : 2-1

Spor 14.10.2024 - 08:53, Güncelleme: 14.10.2024 - 09:18
 

Derbide gülen taraf Karamürselspor-Gebzespor : 2-1

Kocaeli derbisinde Karamürsel Stadında Karamürselspor ile Gebzespor maçı oynandı. Ligin 2. haftasında kent derbileri ile lige başlayan Gebzespor çok etkili bir futbol oynayamadı. Kent derbisinden mağlup ayrıldı.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grup'ta Karamürselspor, sahasında oynadığı kritik mücadelede Gebzespor'u 2-1 mağlup ederek çok değerli bir galibiyet elde etti. Bugün Karamürsel Stadı'nda saat 14.00'te başlayan karşılaşmada, Karamürselspor taraftarının yoğun desteğiyle sahadan galibiyetle ayrıldı.  Ev sahibi Karamürselspor Gebzespor'a karşı  daha istekli ve sahada daha etkili oynayan takımdı. Maçın ilk yarısında Sarı Lacivertli takım rakip kalede gollük pozisyonları vardı.  25.Dakikada arkaya atılan topla buluşan Samet takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın ikinci yarısında'da Karamürsel istakliyliydi.Gebzespor sahaya istediği oyunu bir türlü yansıtamadı.Sürekli savunmada kalan Gebzespor rakibinin  66.Dakikada Samet ile gol bulmasına engel olamadı. 90.Dakikada kullanılan serbest vuruşta Ali, Gebzespor’un golünü attı. Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca derbiyi Karamürselspor 2-1 kazandı. Bu skor Karamürselde büyük sevinç yaşatırken.Gebzespor tarafında sıkıntılara sebebiyet verdi.Taraftar Şampiyonluk beklerken mağlubiyet sonrası büyük üzüntü yaşadı.   GOLLER 25’, 66’ SAMET ŞENOL (KARAMÜRSELSPOR) 90’ ALİ ŞENTÜRK (GEBZESPOR)  
Kocaeli derbisinde Karamürsel Stadında Karamürselspor ile Gebzespor maçı oynandı. Ligin 2. haftasında kent derbileri ile lige başlayan Gebzespor çok etkili bir futbol oynayamadı. Kent derbisinden mağlup ayrıldı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grup'ta Karamürselspor, sahasında oynadığı kritik mücadelede Gebzespor'u 2-1 mağlup ederek çok değerli bir galibiyet elde etti. Bugün Karamürsel Stadı'nda saat 14.00'te başlayan karşılaşmada, Karamürselspor taraftarının yoğun desteğiyle sahadan galibiyetle ayrıldı. 

Ev sahibi Karamürselspor Gebzespor'a karşı  daha istekli ve sahada daha etkili oynayan takımdı. Maçın ilk yarısında Sarı Lacivertli takım rakip kalede gollük pozisyonları vardı.  25.Dakikada arkaya atılan topla buluşan Samet takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın ikinci yarısında'da Karamürsel istakliyliydi. Gebzespor sahaya istediği oyunu bir türlü yansıtamadı.Sürekli savunmada kalan Gebzespor rakibinin  66.Dakikada Samet ile gol bulmasına engel olamadı. 90.Dakikada kullanılan serbest vuruşta Ali, Gebzespor’un golünü attı. Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca derbiyi Karamürselspor 2-1 kazandı. Bu skor Karamürselde büyük sevinç yaşatırken. Gebzespor tarafında sıkıntılara sebebiyet verdi.Taraftar Şampiyonluk beklerken mağlubiyet sonrası büyük üzüntü yaşadı.

 

GOLLER

25’, 66’ SAMET ŞENOL (KARAMÜRSELSPOR)

90’ ALİ ŞENTÜRK (GEBZESPOR)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.