Kocaeli Valiliği duyurdu! 22-23 Şubat’ta okullar ve kurslar tatil edildi
Kocaeli Valiliği duyurdu! 22-23 Şubat’ta okullar ve kurslar tatil edildi
Kocaeli Valiliği, olumsuz hava koşulları nedeniyle 22-23 Şubat 2025 tarihlerinde il genelinde eğitim ve öğretime ara verildiğini duyurdu
Kocaeli Valiliği, olumsuz hava koşulları nedeniyle 22-23 Şubat tarihlerinde il genelinde özel eğitim ve öğretime ara verildiğini duyurdu. kar haberleri">Kar yağışının etkisini artırması ve buzlanma riskine karşı alınan tedbir kapsamında, resmi ve özel tüm örgün ve yaygın eğitim kurumları, motorlu taşıt sürücü kursları, rehabilitasyon merkezleri ve açık öğretim kurumları iki gün süreyle tatil edildi.
KAMU ÇALIŞANLARINA İDARİ İZİN
Valilik açıklamasında, kamu kurumlarında görev yapan hamile, engelli ve kronik hastalığı bulunan personelin 22-23 Şubat tarihlerinde idari izinli sayılacağı belirtildi.
SPORTİF FAALİYETLER DE ERTELENDİ
Olumsuz hava şartları nedeniyle, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilmesi planlanan sportif etkinliklerin de ertelendiği duyuruldu.
YETKİLİLERDEN UYARI
Yetkililer, vatandaşları buzlanma ve ulaşımda yaşanabilecek aksaklıklar konusunda dikkatli olmaya çağırdı. Kar yağışının etkisini sürdüreceği belirtilerek, zorunlu olmadıkça trafiğe çıkılmaması konusunda uyarılar yapıldı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.