birsan alüminyum

Kocaeli İzmit'in üretimi mantarlar halkla buluşuyor

İzmit 17.04.2025 - 09:12, Güncelleme: 17.04.2025 - 09:12
 

Kocaeli İzmit'in üretimi mantarlar halkla buluşuyor

İzmit Belediyesi, "Üreten Kent İzmit" vizyonuyla kendi mantar üretim tesisinde yetiştirdiği istiridye mantarlarını, Yenidoğan ve Kuruçeşme Mahallesi'nde ücretsiz olarak vatandaşlarla buluşturdu.KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli'de ‘Üreten Kent İzmit’ vizyonuyla çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren İzmit Belediyesi, kendi üretim tesislerinde ürettiği istiridye mantarlarını ücretsiz olarak vatandaşla buluşturmaya devam ediyor. Mantar üretim tesisinde istiridye mantarı yetiştiren Kırsal Hizmetler Müdürlüğü son olarak Yenidoğan ve Kuruçeşme Mahallesi’nde vatandaşlara istiridye mantarı dağıttı. Mantar dağıtım etkinliğine, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Neslihan Çakır, İzmit Belediyesi CHP Meclis Üyesi Cengiz Özcan, Yenidoğan Mahalle Muhtarı Metin Özaydın, Kuruçeşme Hatipköy Mahalle Muhtarı Habibe Demiroğlu Aksoy ve Kuruçeşme Fatih Mahalle Muhtarı Musa Temel katıldı. Mantar üretim tesisinde yetiştirilen 2 ton istiridye mantarı vatandaşlara ücretsiz bir şekilde dağıtıldı. Vatandaşlar, hayata geçirilen projeden memnun olduğunu belirterek İzmit Belediyesine teşekkür etti.

İzmit Belediyesi, "Üreten Kent İzmit" vizyonuyla kendi mantar üretim tesisinde yetiştirdiği istiridye mantarlarını, Yenidoğan ve Kuruçeşme Mahallesi'nde ücretsiz olarak vatandaşlarla buluşturdu.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli'de ‘Üreten Kent İzmit’ vizyonuyla çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren İzmit Belediyesi, kendi üretim tesislerinde ürettiği istiridye mantarlarını ücretsiz olarak vatandaşla buluşturmaya devam ediyor.

Mantar üretim tesisinde istiridye mantarı yetiştiren Kırsal Hizmetler Müdürlüğü son olarak Yenidoğan ve Kuruçeşme Mahallesi’nde vatandaşlara istiridye mantarı dağıttı.

Mantar dağıtım etkinliğine, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Neslihan Çakır, İzmit Belediyesi CHP Meclis Üyesi Cengiz Özcan, Yenidoğan Mahalle Muhtarı Metin Özaydın, Kuruçeşme Hatipköy Mahalle Muhtarı Habibe Demiroğlu Aksoy ve Kuruçeşme Fatih Mahalle Muhtarı Musa Temel katıldı. Mantar üretim tesisinde yetiştirilen 2 ton istiridye mantarı vatandaşlara ücretsiz bir şekilde dağıtıldı. Vatandaşlar, hayata geçirilen projeden memnun olduğunu belirterek İzmit Belediyesine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.