birsan alüminyum

Vali İlhami Aktaş, Anadolu Mektebi Edebiyat ve Kültür Kampında Gençlerle Buluştu

Kocaeli 20.08.2024 - 08:57, Güncelleme: 20.08.2024 - 08:57
 

Vali İlhami Aktaş, Anadolu Mektebi Edebiyat ve Kültür Kampında Gençlerle Buluştu

Anadolu Mektebi Yazar okuma programı kapsamında “Edebiyat ve Kültür Kampı” açılış programına katılan Vali İlhami Aktaş burada öğretmen, akademisyen, yazarlar ve öğrencilerle bir araya geldi
2012 yılında Anadolu Mektepleri Yürütme Kurulu Başkanı, eski Tarım ve Köyişleri Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü tarafından başlatılan proje kapsamında; düşünce, sanat ve kültür hayatımızda büyük etkileri ve katkıları olan yazarlarımızın eserlerinin okunarak, yaşadığı dönemin değerlendirilmesi yapılmaktadır. Bu proje kapsamında ilimizde 19-23 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Edebiyat ve Kültür Kampı”nın startı düzenlenen programla verildi.   Türk kültür ve medeniyetinin gelişmesine katkı sunmuş yazarlarla gençlerin buluşmasını, onları okumaya teşvik etmesini sağlayan bu tür  etkinliklerin çok değerli olduğunu belirten Vali Aktaş, milli değerlerini koruyan ve bunun bilincinde olan, vasıflı ve donanımlı nesillerin yetişmesine katkı sunan başta projenin mimarı Eski Bakan ve Anadolu Mektebi Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sami Güçlü nezdinde bu projeye destek veren herkese teşekkür etti.  Aytepe’de gerçekleştirilen programa Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan V. Berna Abiş, Eski Bakan ve Anadolu Mektebi Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sami Güçlü, İl Emniyet Müdürü Ömer Akmanşen, öğretmenler, akademisyenler, yazarlar ve gençler katıldı.  
Anadolu Mektebi Yazar okuma programı kapsamında “Edebiyat ve Kültür Kampı” açılış programına katılan Vali İlhami Aktaş burada öğretmen, akademisyen, yazarlar ve öğrencilerle bir araya geldi
2012 yılında Anadolu Mektepleri Yürütme Kurulu Başkanı, eski Tarım ve Köyişleri Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü tarafından başlatılan proje kapsamında; düşünce, sanat ve kültür hayatımızda büyük etkileri ve katkıları olan yazarlarımızın eserlerinin okunarak, yaşadığı dönemin değerlendirilmesi yapılmaktadır.
Bu proje kapsamında ilimizde 19-23 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Edebiyat ve Kültür Kampı”nın startı düzenlenen programla verildi.  

Türk kültür ve medeniyetinin gelişmesine katkı sunmuş yazarlarla gençlerin buluşmasını, onları okumaya teşvik etmesini sağlayan bu tür  etkinliklerin çok değerli olduğunu belirten Vali Aktaş, milli değerlerini koruyan ve bunun bilincinde olan, vasıflı ve donanımlı nesillerin yetişmesine katkı sunan başta projenin mimarı Eski Bakan ve Anadolu Mektebi Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sami Güçlü nezdinde bu projeye destek veren herkese teşekkür etti. 

Aytepe’de gerçekleştirilen programa Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan V. Berna Abiş, Eski Bakan ve Anadolu Mektebi Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sami Güçlü, İl Emniyet Müdürü Ömer Akmanşen, öğretmenler, akademisyenler, yazarlar ve gençler katıldı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.