birsan alüminyum

YENİDEN REFAH'TA İL BAŞKANI AHMET EMRE AYDIN OLDU

Siyaset 04.07.2024 - 16:25, Güncelleme: 04.07.2024 - 16:25
 

YENİDEN REFAH'TA İL BAŞKANI AHMET EMRE AYDIN OLDU

Yeniden Refah Partisi Genel Merkezin'de Teşkilat Başkanı Nurettin Gül Kocaeli il başkanlığı mazbatasını MKYK üyesi Ahmet Emre Aydın'a Kocaeli Millet vekili Mehmet Aşıla ile birlikte verdi.
Yeniden Refah Partisi  Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kocaeli İl Başkanlığı'na atanan ismi açıkladı. YRP Kocaeli İl Başkanlığına gelen isim Ahmet Emre Aydın oldu.   İl Başakanlığına atanan Ahmet Emre Aydın, Yeniden Refah Partisi’nin Kocaeli’de daha etkin bir şekilde çalışmalarını sürdüreceğini ve partinin hedeflerine ulaşma konusunda kararlılıkla ilerleyeceklerini belirtti. Aydın, Ayrımcılık yapmadan kapımız herkese açık hep birlikte partimizin Kocaeli’deki gücünü artırmak ve halkımıza en iyi hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi. Ali Taştan; Genel Başkanımız görevi bize tevdi ettiği günden itibaren elimizden gelen gayreti gösterdik.Çalışmalarımızda bizimle birlikte yol yürüryen tüm dava kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Partimizin Kocaeli'de ve Türkiyede yükselmesi için var gücümüzle çalışmalara  devam edecegim. Bizde makamlar gelip geçicidir aslolan Millli Görüş davasıdır. MKYK üyemiz ve yeni İl Başkanımız Ahmet Emre Aydın kardeşimizede çalışmalarında başarılar diliyorum.Hep birlikte Milli Görüşün Partisi Yeniden Refah Partisini Kocaeli'de zirveye çıkarmak için var güçümüzle çalışacagız İnşaallah.dedi.   AHMET EMRE AYDIN KİMDİR? 1978 İzmit doğumlu. Üniversiteyi Amerika’da okudu, Louisville Üniversitesi İşletme Fakültesi Pazarlama bölümü mezunu. 45 yıllık aile şirketi olan Başiskele’deki Güçay Plastik Sanayi Ticaret AŞ’de yönetim kurulu başkanı. Yeniden Refah Partisinden önce aktif siyaset yapmadı. YRP’de kurucu il yönetim kurulu üyesi. Hali hazırda MKYK üyesi. 2013-2015 arasında Genç Kocaelililer Derneği yöneticiliği yaptı. 2015-2019 arasında İKM Başkanlığı yaptı. 2023 Genel seçimlerinde Kocaeli’den 4.sıra milletvekili adayı. İyi derecede İngilizce. Evli ve 1 çocuk babası.  
Yeniden Refah Partisi Genel Merkezin'de Teşkilat Başkanı Nurettin Gül Kocaeli il başkanlığı mazbatasını MKYK üyesi Ahmet Emre Aydın'a Kocaeli Millet vekili Mehmet Aşıla ile birlikte verdi.

Yeniden Refah Partisi  Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kocaeli İl Başkanlığı'na atanan ismi açıkladı. YRP Kocaeli İl Başkanlığına gelen isim Ahmet Emre Aydın oldu.

 

İl Başakanlığına atanan Ahmet Emre Aydın, Yeniden Refah Partisi’nin Kocaeli’de daha etkin bir şekilde çalışmalarını sürdüreceğini ve partinin hedeflerine ulaşma konusunda kararlılıkla ilerleyeceklerini belirtti. Aydın, Ayrımcılık yapmadan kapımız herkese açık hep birlikte partimizin Kocaeli’deki gücünü artırmak ve halkımıza en iyi hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Ali Taştan; Genel Başkanımız görevi bize tevdi ettiği günden itibaren elimizden gelen gayreti gösterdik.Çalışmalarımızda bizimle birlikte yol yürüryen tüm dava kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Partimizin Kocaeli'de ve Türkiyede yükselmesi için var gücümüzle çalışmalara  devam edecegim. Bizde makamlar gelip geçicidir aslolan Millli Görüş davasıdır. MKYK üyemiz ve yeni İl Başkanımız Ahmet Emre Aydın kardeşimizede çalışmalarında başarılar diliyorum.Hep birlikte Milli Görüşün Partisi Yeniden Refah Partisini Kocaeli'de zirveye çıkarmak için var güçümüzle çalışacagız İnşaallah.dedi.

 

AHMET EMRE AYDIN KİMDİR?


1978 İzmit doğumlu.
Üniversiteyi Amerika’da okudu, Louisville Üniversitesi İşletme Fakültesi Pazarlama bölümü mezunu.
45 yıllık aile şirketi olan Başiskele’deki Güçay Plastik Sanayi Ticaret AŞ’de yönetim kurulu başkanı.
Yeniden Refah Partisinden önce aktif siyaset yapmadı.
YRP’de kurucu il yönetim kurulu üyesi.
Hali hazırda MKYK üyesi.
2013-2015 arasında Genç Kocaelililer Derneği yöneticiliği yaptı.
2015-2019 arasında İKM Başkanlığı yaptı.
2023 Genel seçimlerinde Kocaeli’den 4.sıra milletvekili adayı.
İyi derecede İngilizce.
Evli ve 1 çocuk babası.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.