Haber Gebze

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

İslama Saldıran Din Kültürü Öğretmeni Olursa..!!

İslama Saldıran Din Kültürü Öğretmeni Olursa..!!
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
463 views
19 Temmuz 2022 - 20:49
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Gebze Süleyman Demirel Lisesi’nde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak Milli Eğitim çatısı altında görev yapan sosyal medya hesabından ‘Kuran’ın Allah kelamı olduğuna inanmıyorum, lafzı Allah’a kelamı Hz. Muhammet’e ait kitaptır’ gibi akla ziyan cümleler sarf etmiştir. Halkı Müslüman olan bu memlekette insanların çocuklarını manevi ve etik değerlere uygun şekilde beşeri ilimleri öğrensinler diye okula gönderirken, manevi ve kutsal değerlerine saldırı yapan, yozlaştıran, eğitimcilerle karşılaşmaktadır. Gençlerimizin çocuklarımızın beyninde deizm ve ateizm fikirleri oluşmasında büyük etken olan bu yaklaşımları empoze eden bir eğitimci olabilir mi?
Bizler Yeniden Refah Partisi Gebze gençliği olarak bu zat’ın biran evvel ivedi bir şekilde görevinden alınmasını ve gençlerimizin bu ve benzeri İslam dışı fikir ve felsefelerle gençlerimizin daha fazla zehirlenmesinin önüne geçilmesini talep ediyoruz. Ve diyoruz ki bir ülkenin gücü tankı topu tüfeği değil imanlı ve inançlı gençliğidir. Bizler var olduğumuz sürece bu ve bu gibi gençliği zehirleyen neslimizin ve gençlerimizin dini inançlarıyla oynamaya çalışan kim varsa önce karşılarında Yeniden Refah Partisi gençliğini bulacaktır.

Yeniden Refah Partisi Gebze
Gençlik Kolları Başkanı
CABİR BİLİKCİ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.