birsan alüminyum

GEBZESPOR TAT VERMEDİ 0-0

Spor 07.10.2024 - 11:00, Güncelleme: 07.10.2024 - 11:00
 

GEBZESPOR TAT VERMEDİ 0-0

Bölgesel Amatör Lig’de tarihinde ilk kez mücadele eden Ferizlispor sezonun ilk maçında deplasmanda Gebzespor’a konuk oldu ve temsilcimizden ilk puanını aldı.
  Gebzespor, sezonun ilk maçında kendi sahasında Ferizlispor ile golsüz berabere kaldı.  ilk yarıda rakibine üstünlük kuran  Gebzespor, maç  gol bulmakta zorlandı. Karşılıklı ataklarla geçen musabakada iki takım da skoru değiştirecek fırsatları değerlendiremeyince, maç 0-0 berabere sonuçlandı. Gebzespor, sahadan 1 puanla ayrılarak sezonun açılışını yaptı. Bu sonuç Gebzespor taraftarlarını memnun etmedi ve yeni transferler yapılmasını istediler.  
Bölgesel Amatör Lig’de tarihinde ilk kez mücadele eden Ferizlispor sezonun ilk maçında deplasmanda Gebzespor’a konuk oldu ve temsilcimizden ilk puanını aldı.

 

Gebzespor, sezonun ilk maçında kendi sahasında Ferizlispor ile golsüz berabere kaldı.  ilk yarıda rakibine üstünlük kuran  Gebzespor, maç  gol bulmakta zorlandı.

Karşılıklı ataklarla geçen musabakada iki takım da skoru değiştirecek fırsatları değerlendiremeyince, maç 0-0 berabere sonuçlandı. Gebzespor, sahadan 1 puanla ayrılarak sezonun açılışını yaptı.

Bu sonuç Gebzespor taraftarlarını memnun etmedi ve yeni transferler yapılmasını istediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.