birsan alüminyum
Emrullah Akbulat
Köşe Yazarı
Emrullah Akbulat
 

İşçi Bayramı da Barış Günleri de yalan; Batı Medeniyeti dün neyse bugünde o. Cani, hırsız, entrikacı...

            Batılı sömürgeciler 1850 - 60 larda Çine saldırdılar. Hatta Fransız ve İngiliz orduları birlikte Yasak Şehrin etrafını kuşattılar. Zapt edemeyince daha korumasız olan Han ın yazlık sarayına yöneldiler. Sarayı harabettiler. Kitapları, mücevher altınları, kumaşları yüklenip Londra ve Paris e götürdüler. Bu tarih Çin İmparatorluğunun yıkılış serüveninin başlangıcı oldu. Batılılar işbirlikçileri aracılığıyla Çinde Nasyonel Sosyalizm ( Irkçılık - Faşizm ) ve Sosyalist ( Komünist ) düşünceleri yaydılar. Milliyetçiler ve Komünistlerin yaptıkları iç savaşta iki tarafa da silah temin ettiler. Neticede Çin bugünlere geldi.           Malum, Japonya - Almanya ittifakı ikinci Dünya harbinde yenildi. ABD; başedemediği ittifakı Japonya'nın Hiroşima ve Nagasaki şehirlerine attığı  iki atom bombasıyla yenmiş oldu. 1945 lerde  cereyan eden bu vahşet sonrası tüm Dünyada dengeler, hatta, anlayışlar değişti. Atomunuz ( nükleer silahınız ) yoksa, asla bağımsız olunamıyor. ABD ve müttefikleri istedikleri her şeyi dayatıyorlar. Bu nereye kadar devam eder bilinmez.          Sakın bu süreçlerin dışındayız diye düşünmeyin; Çin'i işgal edebilmek için metazori afyona alıştırılan Çinlilerle yapılan I ci ve II ci Afyon Savaşlarında milyonlarca Çinli öldürüldü. Öldürülen Çinli sayısı katledilen Amerikan yerlilerinden ( Maya, Aztek ve İnkalardan, Kızılderililerden vb ) çok çok fazladır. Batılı sömürgeciler uzak doğuda gerçekleştirdikleri bu başarıdan sonra Osmanlıya müdahale ettiler.           Avrupalıların ve ABD nin sömürgecilik faaliyetlerinin tam ortasında siyonist yahudiler var. Bütün bu faaliyetleri bu yahudi bankerler, para babaları finanse ettiler. Osmanlının son dönemlerindede bu yahudi  bankerlerin kışkırtmaları, kaos için finansları vardır. Sultan Abdülhamid'e Kudüs için para teklif etme cüretini bile gösterdiler.            ABD ve Batı sömürgeciliği bütün medeniyetleri, inançları, fikirleri yok ediyor. Dünya hakimiyetlerinin devamı için acımasızlıklarının doruğundalar.            Varolmak için inanmış olmak hem de tam iman etmiş olmak gerek. Gazzede yaşananlar ibret vesikası. Arabları aşağılayanlar; Teknolojiye direnen, taşlarla - sapanlarla tankları vuran kahramanları görsünler utansınlar. Emin olun 1915 te Çanakkalede yaptığımız savaşın bir benzeri bu Gazze Savaşı. Yedi düvel orda. Mazlumlar kanlarıyla durdurmaya çalışıyorlar işgalcileri.            Barış Günü kutlamalarına aldanmayın. Bu Batılıların medeniyetinde insana - insanlığa kıymet verilmez. Bunlar icad ettikleri kapitalizmle işçileri - emeği sömürürler, karşı duranları katleder; Sonrada 1 Mayıs emek günü diye ilan ederler. Barış Günü de öyle. Dünya'yı ateşe veriyorlar, sonrada, Barış Günü diye kutluyorlar. İnanmıyoruz kardeşim. Vesselam..
Ekleme Tarihi: 04 Eylül 2024 - Çarşamba
Emrullah Akbulat

İşçi Bayramı da Barış Günleri de yalan; Batı Medeniyeti dün neyse bugünde o. Cani, hırsız, entrikacı...

 

          Batılı sömürgeciler 1850 - 60 larda Çine saldırdılar. Hatta Fransız ve İngiliz orduları birlikte Yasak Şehrin etrafını kuşattılar. Zapt edemeyince daha korumasız olan Han ın yazlık sarayına yöneldiler. Sarayı harabettiler. Kitapları, mücevher altınları, kumaşları yüklenip Londra ve Paris e götürdüler. Bu tarih Çin İmparatorluğunun yıkılış serüveninin başlangıcı oldu. Batılılar işbirlikçileri aracılığıyla Çinde Nasyonel Sosyalizm ( Irkçılık - Faşizm ) ve Sosyalist ( Komünist ) düşünceleri yaydılar. Milliyetçiler ve Komünistlerin yaptıkları iç savaşta iki tarafa da silah temin ettiler. Neticede Çin bugünlere geldi.
          Malum, Japonya - Almanya ittifakı ikinci Dünya harbinde yenildi. ABD; başedemediği ittifakı Japonya'nın Hiroşima ve Nagasaki şehirlerine attığı  iki atom bombasıyla yenmiş oldu. 1945 lerde  cereyan eden bu vahşet sonrası tüm Dünyada dengeler, hatta, anlayışlar değişti. Atomunuz ( nükleer silahınız ) yoksa, asla bağımsız olunamıyor. ABD ve müttefikleri istedikleri her şeyi dayatıyorlar. Bu nereye kadar devam eder bilinmez.
         Sakın bu süreçlerin dışındayız diye düşünmeyin; Çin'i işgal edebilmek için metazori afyona alıştırılan Çinlilerle yapılan I ci ve II ci Afyon Savaşlarında milyonlarca Çinli öldürüldü. Öldürülen Çinli sayısı katledilen Amerikan yerlilerinden ( Maya, Aztek ve İnkalardan, Kızılderililerden vb ) çok çok fazladır. Batılı sömürgeciler uzak doğuda gerçekleştirdikleri bu başarıdan sonra Osmanlıya müdahale ettiler.
          Avrupalıların ve ABD nin sömürgecilik faaliyetlerinin tam ortasında siyonist yahudiler var. Bütün bu faaliyetleri bu yahudi bankerler, para babaları finanse ettiler. Osmanlının son dönemlerindede bu yahudi  bankerlerin kışkırtmaları, kaos için finansları vardır. Sultan Abdülhamid'e Kudüs için para teklif etme cüretini bile gösterdiler. 
          ABD ve Batı sömürgeciliği bütün medeniyetleri, inançları, fikirleri yok ediyor. Dünya hakimiyetlerinin devamı için acımasızlıklarının doruğundalar. 
          Varolmak için inanmış olmak hem de tam iman etmiş olmak gerek. Gazzede yaşananlar ibret vesikası. Arabları aşağılayanlar; Teknolojiye direnen, taşlarla - sapanlarla tankları vuran kahramanları görsünler utansınlar. Emin olun 1915 te Çanakkalede yaptığımız savaşın bir benzeri bu Gazze Savaşı. Yedi düvel orda. Mazlumlar kanlarıyla durdurmaya çalışıyorlar işgalcileri.
           Barış Günü kutlamalarına aldanmayın. Bu Batılıların medeniyetinde insana - insanlığa kıymet verilmez. Bunlar icad ettikleri kapitalizmle işçileri - emeği sömürürler, karşı duranları katleder; Sonrada 1 Mayıs emek günü diye ilan ederler. Barış Günü de öyle. Dünya'yı ateşe veriyorlar, sonrada, Barış Günü diye kutluyorlar. İnanmıyoruz kardeşim. Vesselam..

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.