birsan alüminyum
Emrullah Akbulat
Köşe Yazarı
Emrullah Akbulat
 

Sokak Köpekleri Seviciliği Üzerinden Milyonları Cebe İndirmişler..

Hakikaten sokak köpekleri meselesi adeta kangrene döndü. Hemen her gün ısırma vakıaları, hatta, ölümler yaşanıyor. İlgili, ilgisiz herkes seyirci. Bu kadar mı etkili ( sermaye ) mama lobisi.?! Ölen çocukların, sakat kalan insanların bir kıymeti yok mu ? İlla hatırı sayılır varlıklı ( zengin ), yetkili birininmi ısırılması bekleniyor. Unutmayalım ki, sokak köpekleri ya kenar mahallelere bırakılıyorlar ya da köy girişlerine. Ekonomik durumu düzgünlerin yaşadıkları yerlerde sokak köpeklerini özel bakılan köpekler kabul etmez bi kere. Hayvan sevgisini sokak köpeklerine indirgeyenlerin niye saldırganlaştıklarıda anlaşıldı. Baksanıza; Sokak köpekleri için toplanan milyonları cebe indirmişler. Akarları kesilmesin diye sıkı savunuculuklarına devam ediyorlar. Foyaları meydana çıktı. '' Miting yapacağız, gövde gösterisi olacak '' dediler; 20 kişi toplandı, yani, kumpanyacılar kaldı meydanda. Ama bir güç basın aracılığıyla müthiş bir güç pompalıyor onlara. Bu güç mama lobisinden başkası olamaz.. Bu işte para var. Bunu gördüler. Oluşturdukları pazar bozulmasın istiyorlar. Öyle ya Türkiye'de 4 milyondan fazla sokak köpeği var. Bunların 1/4 üne mama yedirseler müthiş bir para çıkar ortaya. Gözleri kararmış bunların. Adam '' Benim çocuğumu sokak köpeği ısırdı. Lütfen ilgilenin.! '' diyor; Demokrat abimiz kovuyor '' atın şunu dışarı '' diyor. Demokrat abimiz haklı '' Sokak köpekleri in, ısırılan her kimse out. '' ''Yahu, okula giden çocuk ısırıldı. Sakat kalacak, yüzünde diş izi kalacak. Şu topladığınız paralardan tedavisini karşılasanız.'' diyorsunuz. '' Olmaz, biz onları sokak köpekleri için topladık. '' diyorlar. Tamamda, topladığınız paraların çoğunu iç etmişsiniz. Uçuran arabalar, katlar, villalar almışsınız. Ne olacak bu gidişatın sonu. Bunların sıkı takip edilip yargılanmaları lazım.. Hayvan sevgisi sadece köpek seviciliğinden ibaret değil. Akvaryumda balık bakarsınız. Yahut, balkonunuza yuva yapan kumruya yem verirsiniz. Benzer bütün davranışlar hayvan sevgisidir. Gökyüzüne bakmayı bilmiyorlar. Hayvan sevgisi değil bunların ki. Köpekler sokaklarda sürünsün, kovalansın, hatta, yaramaz çocuklar taşlasın istiyorlar. Öyle ya maksat bunlara mevzu çıksın. Vesselam.. Not; Tüm hayvan severler başımızıntacıdır.              
Ekleme Tarihi: 21 Temmuz 2024 - Pazar
Emrullah Akbulat

Sokak Köpekleri Seviciliği Üzerinden Milyonları Cebe İndirmişler..

Hakikaten sokak köpekleri meselesi adeta kangrene döndü. Hemen her gün ısırma vakıaları, hatta, ölümler yaşanıyor. İlgili, ilgisiz herkes seyirci. Bu kadar mı etkili ( sermaye ) mama lobisi.?! Ölen çocukların, sakat kalan insanların bir kıymeti yok mu ? İlla hatırı sayılır varlıklı ( zengin ), yetkili birininmi ısırılması bekleniyor. Unutmayalım ki, sokak köpekleri ya kenar mahallelere bırakılıyorlar ya da köy girişlerine. Ekonomik durumu düzgünlerin yaşadıkları yerlerde sokak köpeklerini özel bakılan köpekler kabul etmez bi kere. Hayvan sevgisini sokak köpeklerine indirgeyenlerin niye saldırganlaştıklarıda anlaşıldı. Baksanıza; Sokak köpekleri için toplanan milyonları cebe indirmişler. Akarları kesilmesin diye sıkı savunuculuklarına devam ediyorlar. Foyaları meydana çıktı. '' Miting yapacağız, gövde gösterisi olacak '' dediler; 20 kişi toplandı, yani, kumpanyacılar kaldı meydanda. Ama bir güç basın aracılığıyla müthiş bir güç pompalıyor onlara. Bu güç mama lobisinden başkası olamaz.. Bu işte para var. Bunu gördüler. Oluşturdukları pazar bozulmasın istiyorlar. Öyle ya Türkiye'de 4 milyondan fazla sokak köpeği var. Bunların 1/4 üne mama yedirseler müthiş bir para çıkar ortaya. Gözleri kararmış bunların. Adam '' Benim çocuğumu sokak köpeği ısırdı. Lütfen ilgilenin.! '' diyor; Demokrat abimiz kovuyor '' atın şunu dışarı '' diyor. Demokrat abimiz haklı '' Sokak köpekleri in, ısırılan her kimse out. '' ''Yahu, okula giden çocuk ısırıldı. Sakat kalacak, yüzünde diş izi kalacak. Şu topladığınız paralardan tedavisini karşılasanız.'' diyorsunuz. '' Olmaz, biz onları sokak köpekleri için topladık. '' diyorlar. Tamamda, topladığınız paraların çoğunu iç etmişsiniz. Uçuran arabalar, katlar, villalar almışsınız. Ne olacak bu gidişatın sonu. Bunların sıkı takip edilip yargılanmaları lazım.. Hayvan sevgisi sadece köpek seviciliğinden ibaret değil. Akvaryumda balık bakarsınız. Yahut, balkonunuza yuva yapan kumruya yem verirsiniz. Benzer bütün davranışlar hayvan sevgisidir. Gökyüzüne bakmayı bilmiyorlar. Hayvan sevgisi değil bunların ki. Köpekler sokaklarda sürünsün, kovalansın, hatta, yaramaz çocuklar taşlasın istiyorlar. Öyle ya maksat bunlara mevzu çıksın. Vesselam..
Not; Tüm hayvan severler başımızıntacıdır.
 
 
 
 
 
 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergebze.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.